Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Gebakken asperges met bieslook en amandelen
recipe image
Gemaakt door Heidekamp, vrijdag 02 mei 2014

Asperges als bijgerecht of door de spaghetti

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Bakken
Gerecht
Pasta
Bijgerecht
Belangrijkste Ingrediënt
Asperges
Hoeveel
4 personen
  • 12 asperges
  • bakje bieslook
  • 50 gram boter
  • 4 eetlepels slaolie
  • 50 gram geschaafde amandelen
  • zout en peper
  • naar wens een klein scheutje room
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Schil de asperges en snijd ze schuin in dunne plakjes van ongeveer 1 centimeter
  2. Snijd de de bieslook in stukjes.
  3. Verhit de boter met de olie en bak (of beter gezegd: roerbak) de asperges hierin op hoog vuur, steeds omscheppen voor ongeveer 5  minuten
  4. Voeg op het eind de bieslook toe
  5. Bestrooi de asperges met de geschaafde amandelen
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 327 gasten online

Sabina kookt !