By AWeb Design
Home |
Algemeen |
Sitemap |
Het Groeiend Kookboek |
![]() |
Gemaakt door J. Euser
In plaats van een frisse lente salade met verse asperges kun je ook lekkere asperge-bladerdeegtaartjes maken. |
Verwarm de oven voor op 250 graden. Haal een kapje van de tomaten af en bewaar deze.
Hol de tomaten uit met een lepeltje maar houd ze wel heel. Het prutje doet u in een bakje en bewaart u.
Snijd de paprika in kleine stukjes en doe die ook in een bakje.
De knoflook perst of snijd u, de ui snijd u ook en (verrassing) doet u ook in een bakje.
Braad de gehakt goed gaar in een hoge wok/koekepan met wat peper, zout en paprika poeder.
Voeg daar de paprika, tomaat (binnenkant), knoflook en ui aan toe. Laat dat goed doorsudderren.
Maak ondertussen de benodigde pasta voor 4 pers. volgens de gebruiksaanwijzingen op het pakje klaar.
Als de vulling goed is schep je de tomaten met een lepel er goed vol mee. Kapje er op en dan in de oven, voor zo’n 20 minuten. Voeg de tomatensaus toe aan de overgebleven vulling en laat nog even door sudderren. Als de pasta klaar is schep je die in een diep bord (zo uit de pan door het vocht kleeft het niet). Daarna de vulling/saus er overheen scheppen in een mooi rondje. Tomaatje er op en garneer dit met kaas.
Door: Maaike Hof