Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Ovenschotel met vis
recipe image

Een hele snelle en makkelijke ovenschotel met kabeljauw. Kan haast niet mislukken ... dus probeer het eens.

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Ovenschotel
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Kabeljauw
Hoeveel
4 personen
  • 1 doosje kabeljauwfilets (300 gr. diepvries),
  • boter, zout en peper,
  • 150 gram champignons in plakjes,
  • 2 uien,
  • pakje puree voor ovenschotels (Maggi)
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Ontdooi de kabeljauwfilets en laat goed uitlekken.
  2. Verwarm oven voor op 225 graden
  3. Vet ovenschaal in met boter en leg de kabeljauwfilets, bestrooid met zout en peper erin
  4. Verdeel de champignons en uien over de filets.
  5. Bereid de puree zoals aangegeven op het pakje en verdeel over de vis
  6. Zet het gerecht in de oven en laat het in 30 minuten gaar en goudbruin worden
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 272 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...