Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Pannenkoeken gevuld met Mascarpone en Cr. fraîche
Gemaakt door een Keukenprinses, donderdag 24 september 2009
Ook een fijne voor in de pannenkoeken-encyclopedie.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
Toetjes & Desserts
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Hoeveel
15 ofzo
  • Kant en klare pannenkoeken of Pannenkoekenmeel van Honig,
  • 1 citroen
  • poedersuiker
  • 1 zakje vanille suiker
  • 2 doosjes mascarpone
  • 2 grote bekers crème fraîche
Werkwijze voor dit gerecht

Pannenkoeken bakken en op een bord weg zetten.
De mascarpone en crème fraîche door elkaar mengen, naar smaak wat poedersuiker er door heen, en het zakje vanille suiker, citroen uitpersen en door het mengseltje roeren.

Dit mengseltje in de vriezer doen, ongeveer 1 uurtje, pannenkoeken warm maken in magnetron of even in de koekenpan, dan met een ijsschepper bolletjes uit het mengseltje scheppen, en in de warme pannenkoek doen,
Deze in een driehoekje vouwen, poedersuiker over de pannenkoek en......smullen maar.

Door Ines

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 291 gasten online

Sabina kookt !