Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Spinazie/gehakt-schotel
Gemaakt door J. Steendam, donderdag 22 oktober 2009
Voor Popeye
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Ovenschotel
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Aardappels
Gehakt
Spinazie
  • 500 gram spinazie,
  • Peper + zout
  • Aardappelpuree, 
  • 500 gram gehakt,  
  • Boursin kaas, 
  • 1 eetlepel mosterd, 
  • 1 eetlepel kerrie, 
  • 1 theelepel paprikapoeder
Werkwijze voor dit gerecht

Aardappelpuree maken (naar eigen recept, met beetje nootmuskaat)
Gehakt rul bakken met kerrie, mosterd, paprikapoeder en op smaak brengen met peper en zout.
Spinazie koken (in eigen vocht) tot beetgaar is.

Ovenschaal:
Spinazie in schaal doen dan de gehakt, boursin kaasje brokkelen boven gehakt en dan als laatst de aardappelpuree erbovenop doen.

Schaal gaat 15 minuten in de oven (200 graden)
Klaar!!
Eet smakelijk

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 279 gasten online

Sabina kookt !